Captació de talent femení per a llocs de responsabilitat - Punt i Coma - Comunicació estratègica i RSE

Quan la Cristina Sánchez es va voler incorporar al món laboral després de la baixa per maternitat va viure la desigualtat de gènere. Veient que aquesta situació era generalitzada, viscuda per a moltes dones amb una àmplia experiència i amb formació d’alt nivell, va decidir fundar Juno Projects.

 

Juno Projects capta talent femení per ocupar llocs de treball de responsabilitat. Ajuda les empreses a tenir processos de contractació sense cap biaix de gènere i a definir llocs de treball per a persones, independentment de si són homes o dones, que puguin compaginar la seva vida laboral amb la personal i familiar. A més, està treballant en una aplicació d’intel·ligència artificial per optimitzar els processos de selecció de personal sense l’òptica de gènere.

 

L’entrevista

Escolteu l’entrevista a Cristina Sánchez a Responsabilitat Compartida al programa de El Submarí de Ràdio Municipal de Terrassa del dilluns 27 de novembre del 2023. Escolta’l AQUI a partir del minut 1:07:20

 

Foto de Kelly Sikkema en Unsplash

La cançó optimista

Una cançó que segurament moltes dones, en el món professional, els ha passat… que s’han deixat portar i que finalment hi ha una altra opció, que és fer-se sentir. Això explica la Katy Perry a la seva cançó Roar.

 

Escolta la llista de les cançons optimistes de punt i coma  AQUI

Comunicació i RSC per a empreses amb valors

656 41 92 51 · mhuguet@punticoma.com · Montserrat 5, 08221 Terrassa

Dep. De Comunicació · Gabinet de Premsa · RSC · Em presento · Blog · Contacte

Avís Legal · Política de cookies · Política de privacitat

Utilitzem electricitat 100% verda