Treball en equip - Punt i Coma - Comunicació estratègica i RSE

En el projecte de vídeos de ramaders de Llet Nostra hem participat professionals de la comunicació de diferents disciplines.

Equip d’autònoms

Tots som treballadors autònoms que ens hem coordinat sota la direcció de Gemma Franco, la responsable de màrqueting de Llet Nostra. Cada persona aporta el seu coneixement, la seva il·lusió, i amb capacitat crítica (i autocrítica) construïm un projecte comú.

Un equip que ensenya un treball d’equip

Ja hem fet sis vídeos amb la intenció d’ensenyar als consumidors qui són els responsables de produir la llet de Llet Nostra. Cada peça, cada personatge, ens ha explicat la seva experiència i hem aprés d’ells sobre la seva feina, sobre les vaques, el treball en família, la gestió empresarial d’una explotació ramadera… Tots junts són capaços d’oferir el millor que tenen als consumidors.

Aquest any, l’equip torna per fer més vídeos

i aquest any, en farem més! A Llet Nostra hi ha 145 famílies ramaderes que ens poden explicar moltes coses de la seva feina, de la seva vida. I a nosaltres ens encanta escoltar-los i explicar-ho! Així doncs, tornarem a calçar-nos les botes per anar a trobar-nos junts i ser rebuts a casa dels ramaders, entre camps i vaques.

Comunicació i RSC per a empreses amb valors

656 41 92 51 · mhuguet@punticoma.com · Montserrat 5, 08221 Terrassa

Dep. De Comunicació · Gabinet de Premsa · RSC · Em presento · Blog · Contacte

Avís Legal · Política de cookies · Política de privacitat

Utilitzem electricitat 100% verda