Departament de Comunicació

Anàlisi Creativitat Estratègia Passió

Slide 1

Busquem noticies

El dia a dia de qualsevol empresa o entitat pot generar un motiu noticiable. Elaborarem el material segons criteris periodístics i el públic a qui ens volem adreçar. Proposem la noticia als periodistes especialitzats en el millor moment, segons les previsions de les redaccions. Gestionem les demandes d’entrevistes, de dades o material gràfic.

Facilitem la feina als periodistes

Preparem la informació pels periodistes de manera que els sigui més senzill el procés d’elaboració de la seva peça informativa. No som un filtre, no limitem als periodistes l'accés als representants de les institucions o empreses.

Objectiu: mantenir una relació

Treballem per tal que les empreses i els mitjans de comunicació estableixin una relació on les dues parts guanyin. Les empreses en posicionar la seva imatge corporativa. Els mitjans en obtenir fets noticiables de fonts d'informació fiables i d’accés ràpid.

Per a qui treballem?

Treballem per a petites i mitjanes empreses, associacions i fundacions. Donem suport puntual a departaments de comunicació de grans institucions o a empreses d’esdeveniments o comunicació.